Könyvbemutató 2021.11.12.

Kondor Béla Közösségi Ház

Kőműves Tamás író, önismereti tanácsadó könyvbemutatója és kötetlen beszélgetés életről, sorsról, saját magunk megismerésének fontosságáról.

  Rohanó világunk számos megpróbáltatásnak tesz ki minket, komolyan veszélyeztetve életminőségünket, egészségünket. Felmerül a kérdés, vajon mit tehetünk azért, hogy ezeknek a behatásoknak romboló hatását ellensúlyozzuk? Mit tehetünk magunkért, mit tehetünk szertetteinkért?

     Ez a találkozó annyiban rendhagyó, hogy most három, szoros egymásutánban megjelent könyvemről szeretnék beszélni. Ezek a regények nem szakkönyvek, hanem olyan történetek, amelyet bármelyikünk átélhet, segítségükkel pedig bepillantást nyerhetünk Lelkünk eddig még meg nem ismert részeibe.

      A bemutató után lehetőség van minhárom regényem megvásárlására, természetesen dedikált fomában is. Jegyet az alábbi gomb megnyomásával lehet foglalni, amelyet a rendezvényre érkezéskor lehet átvenni, és kifizetni. A belépő ára: 1 000 Ft.

     Szeretettel várom azokat, akik szeretik az izgalmas és elgondolkodtató irodalmat, akik kedvelik a kalandot, a rejtélyt, a romantikát, és szeretnének elindulni az önismeret útján. És természetesen azokat is, akik már megtették az első kezdeti lépéseiket, önmaguk felfedezése felé.

Kőműves Tamás