Nagy szeretettel üdvözöllek az oldalon!

     Az oldal egy varázslatos utazásra hív a Lélekkönyvek világába. Öt esztendeje foglalkozom írással, ezen időszak alatt négy könyvem jelent meg elkészült öt novellám, további két regényem vár kiadásra, és egy előkészületben van. Itt természetesen lehetőséged van beleolvasni írásaim részleteibe, valamint folyamatosan információkkal szolgálok, az éppen aktuális alkotásaimról is. 

    Azon olvasóknak ajánlom írásaimat, akik a kalandot, a humort, a rejtélyt, a romantikát és mindezek ötvözését kedvelik és világszemléletükben nyitottak. Írásaim a kalandokon keresztül, mély érzelmeket és lelki tartalmakat egyaránt közvetítenek az olvasók felé. Regényeim, novelláim minden korosztály számára íródtak, fordulatos, eseménydús történések során mutatnak be olyan lelki érési folyamatokat, melyekkel a mai világban valamennyien szembesülhetünk mindennapjaink során.

     Olvasóim a képzelet világán keresztül juthatnak el olyan önismereti kérdésekhez, majd saját válaszaikhoz, melyek utat mutathatnak életükben is, ugyanakkor könnyed, szórakoztató formában tehetik meg mindezt. Önismereti tanácsadóként gyakran találkozom olyan emberekkel, akik keresik az útjukat, vagy túlságosan távolinak ítélik már meg azt a célt, amelyért valaha elindultak. Vallom, hogy sohasincs késő semmihez, “igazi” álmainkért érdemes megküzdenünk, még akkor is, ha mégoly lehetetlennek tűnik elérni azt.  
     Másképpen nem tudom elképzelni magam, minthogy írok. Az írás számomra életforma, a mindennapjaim szerves része. Végtelen boldogsággal tölt el az önkifejezés lehetősége, és az, hogy a szórakoztatás mellett olyan komoly dolgokról is szó eshet, mint lelki életünk, vagy a gyakran felmerülő kérdés, miszerint, sorsunkért milyen mértékben vagyunk felelősek. Szeretnék minél több embert megszólítani, szórakoztatni, ugyanakkor utat mutatni, és elgondolkodtatni. 
     A világ egyre gyorsabban változik, és vele változunk mi is, de úgy hiszem, hogy vannak olyan értékeink, amelyeket nem szabad kiengednünk a kezeink közül, mert ezektől többek és jobbak lehetünk…

Kőműves Tamás – 2022